Waarom een e-chopper veel cooler is dan een scooter

Ben jij bijna op de leeftijd dat je een brommer of scooter mag rijden? Overweeg dan eens om een e-chopper te gaan rijden in plaats van een Vespa of brommer. Misschien heb je daar nog nooit over nagedacht maar het is echt geen gek idee. Een e-chopper is namelijk eigenlijk veel stoerder en heeft veel voordelen.

e-chopper

Zuinig rijden

Geloof het of niet maar benzine is duur. Het is dus ook duur om telkens maar benzine in je brommer te moeten gooien. Heb je dat geld wel? Een e-chopper is volledig elektrisch en kun je dus gewoon opladen bij een oplaadpaal. Dat is heel handig want die stroom is gewoon gratis. Je bent dus amper geld kwijt aan het rijden op een e-chopper. En dat is uiteindelijk best belangrijk, toch?

Duurzaam bezig

Een e-chopper is gewoon beter voor het milieu. Ook dat heeft weer te maken met het elektrisch rijden. Elektrisch rijden is namelijk beter voor de wereld dan rijden op diesel of benzine. Al die uitlaatgassen zijn niet goed voor de wereld en al die uitstoot is onze planeet aan het vernielen dus je kunt maar beter een e-chopper voordat je een normale brommer koopt en deze gewoon wordt verboden na een paar jaar. 

e-chopper

Ziet er gaaf uit

Een e-chopper lijkt een beetje op een Harley Davidson motor. Hij heeft brede wielen en ziet er meer uit als een motor dan een scooter. Je rijdt er dus ook gewoon veel cooler bij dan wanneer je op zo’n ouderwets brommertje gaat rijden.