Tesla model 3 nu ook verkrijgbaar voor private lease

De zeer populaire Tesla model 3 is nu ook verkrijgbaar als lease auto. Niet alleen voor zakelijk gebruik maar daarnaast ook voor private lease. De private lease heeft wel een iets hogere maandlast dan een zakelijk leasecontract. Is het uw droom om in een Tesla model 3 rond te rijden? Dan is een Tesla model 3 leasen een mooie optie. Nieuw in de garage zijn ze behoorlijk prijzig maar met een vaste maandpremie zijn de kosten overzichtelijker en heeft u bovendien een aantal voordelen.

Verschillende uitvoeringen van Tesla model 3

De Tesla model 3 is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

  • Tesla Model 3 Standard Range Plus
  • Tesla Model 3 Long Range Performance
  • Tesla Model 3 Long Rang dual motor

Het verschil tussen deze uitvoeringen zit hem vooral in de grootte van de accu die de actieradius van de Tesla bepaald. Het standaard model heeft een actieradius van zo’n 300 kilometer. Met de duurste uitvoering rijdt u al moeiteloos zo’n 470 kilometer zonder dat u onderweg moet laden. Deze grote afstanden kunnen afleggen zonder extra laden is tegelijk ook het grote speerpunt van de Tesla. De Tesla heeft van zichzelf al een prima accu en daarnaast zijn er nog alle mogelijke manieren om nog meer uit diezelfde accu te halen.

Veiliger dan ooit

In een Tesla rijdt u veiliger dan ooit tevoren. Dit is mede te danken aan zijn lage zwaartepunt. Daardoor is zijn balans meer dan uitstekend te noemen. Veiligheid is een groot goed voor wie veel op de weg zit. De Tesla model 3 modellen zijn allemaal uitvoerig getest en garanderen u de hoogste veiligheid. Zelfs wanneer u een Tesla heeft met een glazen dak.

Waarom een Tesla leasen?

Elektrischeautolease.nl/tesla/model-3/ is er voor iedereen die liever een leasecontract aangaat in plaats van de auto nieuw in de garage te kopen. Het leasen biedt u verschillende voordelen. Naast de vaste maandpremie betaald u alleen nog maar voor het laden van de auto. De verzekering van de auto is geregeld via het leasecontract en wegenbelasting is voor een elektrische auto tot 2025 niet van toepassing. Dat scheelt al behoorlijk als u bekijkt wat u nu betaald aan wegenbelasting. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als de looptijd van het contract, de nieuwprijs van de auto en het aantal kilometers dat u gaat rijden in een jaar. Bij het leasen van een auto is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van alle voorwaarden die aan het contract zijn verbonden. Hoe is het in uw contract geregeld wanneer u schade rijdt? Of wat gebeurd er wanneer u het contract noodgedwongen vervroegd moet afbreken? Belangrijke zaken die zeker kunnen meewegen in het aangaan van het leasecontract en de te kiezen leasemaatschappij.