Snel aan de slag met occasion private lease

Een auto leasen is allang niet meer alleen weggelegd voor de zakelijke rijder. Via een occasion private lease programma is het nu mogelijk om voordelig en snel een prachtige auto te rijden. De auto staat binnen enkele dagen klaar voor je, je hoeft niet maanden in spanning af te wachten wanneer je bolide nu eindelijk eens wordt geleverd. Een occasion private lease auto komt uit een vorig leaseprogramma of is vooraf al ingekocht door de leasemaatschappij. Het voordeel is dat deze auto’s al een Nederlands kenteken hebben, rijklaar zijn en dus direct kunnen worden ingezet. Je rijdt dus een stuk sneller (en dat bedoelen we in dit geval niet letterlijk) in je lease occasion, dan in een gloednieuw model.

Voordelig de weg op

Een ander groot voordeel van occasion private lease is dat je relatief goedkoop een prachtige auto rijdt. Een occasion, of jong-gebruikte auto, is nog in perfecte staat maar heeft natuurlijk al wel een deel afgeschreven. daarbij zijn ze vaak rijk uitgerust, omdat ze veelal uit een ander leaseprogramma komen. Je krijgt dus veel auto voor relatief weinig. En dat zie je terug in de maandelijkse kosten. Vergelijk dit eens met het leasen van een gloednieuwe auto en je weet: occasion private lease is de ideale constructie om snel en voordelig de weg op te gaan. Daarbij hoef je je niet druk te maken om extra kosten zoals APK-keuringen, onderhoudsbeurten, verzekering en belasting. Deze zaken zijn allemaal bij het maandbedrag inbegrepen.

Betrouwbare service

We werken uitsluitend samen met betrouwbare dealers en autobedrijven. Dus mocht je eens met pech onderweg komen te staan, dan zorgen wij dat je snel en veilig weer de weg op kunt. En dat allemaal zonder extra kosten of vervelende verrassingen achteraf. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van occasion private lease? Laat het ons weten en informeer naar de mogelijkheden!