weg

Moderne manier van vervoeren

Eigenlijk kun je er niet meer omheen om je op een moderne en milieuvriendelijke manier in het verkeer te bewegen, met een e-chopper kopen heb je precies wat je wilt hebben. Een moderne elektrische chopper die aan al je wensen voldoet, geen ouderwets model maar een flitsend en stoer model waarmee je in positieve zin opvalt. Mooie kleuren bij de Black Edition geven je chopper nog meer uitstraling, omdat bepaalde elementen van je chopper in kleur zijn gespoten.

De features van een chopper

Bij een e-chopper kopen verwacht je natuurlijk wel een aantal features, een Spyder Wheelz zit vol met handige functies. Ga je lange ritten maken dan kun je eenvoudig gebruik maken van cruise control, nog meer ontspanning om van te genieten tijdens de rit. Het display geeft alle belangrijke elementen aan, de accu en de snelheid maar ook de parkeerbeveiliging en verlichting worden duidelijk aangegeven. Wil je altijd en overal de weg weten, dan bevestig je de smartphone in de houder en je raakt nooit meer de weg kwijt. 

e-Chopper kopen

Bijna geen kosten

Wanneer je op een normale scooter rijdt, heb je veel onderhoudskosten en natuurlijk de tankbeurten niet te vergeten. Met een e-chopper kopen ben je veel voordeliger uit, je hoeft om te beginnen al niet meer te tanken. Ook het onderhoud van je chopper is voordeliger, opladen kost tien eurocent per oplaadbeurt. Laad je de batterij iedere dag een maand lang op dan ben je slechts 3 euro aan kosten kwijt, zo voordelig is geen enkel voertuig. Daar komt nog bij dat je zeer comfortabel op de chopper naar je verschillende bestemmingen rijdt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *