Bakfiets

Minder trappen, meer meenemen met een elektrische bakfiets

Als je alles op de fiets doet, dan is het handig als je veel mee kan nemen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een bakfiets. Diezelfde mensen komen er dan achter, dat je flink ontwikkelde beenspieren en longen moet hebben om zo’n gevaarte in beweging te krijgen. Dat is helemaal het geval wanneer deze zwaar beladen is. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook elektrische bakfietsen verkrijgbaar. Zo fiets je moeiteloos je kinderen naar school, haal je even wat spullen bij de bouwmarkt en doe je de wekelijkse boodschappen, allemaal zonder je een ongeluk te trappen.

Lichtgewicht of lekker lomp

De markt van elektrische bakfietsen is in korte tijd flink ontwikkeld. Bij Bikesland vind je dan ook allerlei soorten en merken elektrische bakfietsen. Twee wielen, drie wielen, lichtgewicht of zwaar frame, riksja-modellen of de ouderwetse fiets-met-bak-voorop; de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is maar net wat je mooi vindt en wat je ermee wilt vervoeren. Je kan trouwens bij de meeste modellen instellen hoeveel ondersteuning de accumotor moet leveren.

Wat (of wie) neem je mee?

Welke elektrische bakfiets je kiest, hang voor een deel af van je beoogde lading. Ben je van plan om kinderen te vervoeren, kies dan een Winther Bikes Kangaroo of ander model met overdekt zitcabine. Wil je vooral spullen meenemen, dan is een CargoTrike van Bakfiets.nl meer iets voor jou. Zoek je een all-round elektrische transportfiets, dan is de Carqon Flatbed de beste keus. Wie of wat je ook mee wilt nemen, er is altijd een elektrische bakfiets die aan jouw wensen voldoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *