e bezorgscooter

Maak het vervoer milieuvriendelijk

Heb je voor je onderneming diverse scooters rondrijden op benzine om maaltijden of andere producten te bezorgen aan klanten, dan wordt het tijd om ook milieubewust te gaan ondernemen. Door gebruik te maken van een e bezorgscooter ben je al een heel eind op weg, je bezorgers kunnen op een milieuvriendelijke manier de producten bij de klant brengen. Tegenwoordig kijken klanten er steeds vaker naar, of een ondernemer met het milieu bezig is. Met deze scooters stoot je geen uitlaatgassen meer uit, en is tanken bij de benzinepomp er niet meer bij.

Voor de bezorger een vlot model

De meeste scooters met een box zien er nu niet heel erg vlot en modern uit, maar de e bezorgscooter is echt een flitsend model om op te rijden. Deze uitstraling heeft de scooter te danken aan de stoere koplamp en de brede banden, die overigens een perfecte wegligging hebben op onverharde en verharde wegen. Het brede stuur van de scooter, geeft een stoer uiterlijk waar iedereen wel mee wil rijden. Door de goede bevestiging van de bezorgbox merk je niet eens dat je deze achterop hebt, het gaat dus niet net zoals bij een normale scooter ten koste van het rijcomfort.

e bezorgscooter

Grote actieradius

Je hoeft met de e bezorgscooter niet bang te zijn dat je snel stil komt te staan, je kunt wanneer je een scooter bestelt ook kiezen voor een extra batterij. Deze kun je naar wens thuis laten als reserve accu, of meenemen zodat je nog langer kunt rijden. Onder de voetsteun is namelijk een speciale ruimte gemaakt om een extra batterij mee te kunnen nemen, maar je kunt deze ruimte ook benutten om andere kleine spulletjes mee te nemen. Hoe je de scooter ook benut, je hebt al snel door dat je op elk gebied economisch bezig bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *