Kadotips voor 6-jarigen

De decembermaand loopt altijd over van de kado’s, waardoor je soms wel wat extra inspiratie kunt gebruiken. Vandaag richten we ons op een heel specifieke categorie: wat geef je aan de 6-jarige die alles al heeft? Hopelijk kun je met deze kadotips weer even vooruit, zelfs voor het kind dat naast de Sint en Kerstman ook een verjaardag te vieren heeft in deze periode.

Een step

Wie is er vroeger niet mee opgegroeid? De step blijft niet voor niets een ontzettend populair stuk kinderspeelgoed. Sterker nog: ook voor volwassenen wordt het een steeds populairder speeltje. Voor 6-jarigen is er inmiddels meer keuze dan je waarschijnlijk denkt. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van de space scooter? Of wat te denken van een heuse elektrische kinderstep?

Hulp nodig bij het uitzoeken? Deze step kind 6 jaar koopgids vertelt je alles wat je moet weten om de perfecte step uit te zoeken!

Lego

Nog zo’n klassieker: lego! Natuurlijk zijn er tegenwoordig talloze digitale manieren om je te vermaken als kind, maar juist daarom kan het een goed idee zijn om een doosje “offline plezier” te geven. Met lego geef je niet alleen urenlang plezier, maar prikkel je bovendien de fantasie en creativiteit van het kind.

En het mooiste is: lego is er in talloze uitvoeringen en thema’s. Altijd wel iets dat bij de 6-jarige in kwestie past dus.

Houten speelgoed

Dé trend van het moment: houten speelgoed. Het ziet er niet alleen bijzonder fraai uit, het is ook nog eens een stuk steviger dan al dat plastic. Kies je voor verantwoord hout, dan is het bovendien ook nog eens duurzamer.

Het kind in kwestie zal om die dingen niet malen, maar het is wel een mooie extra gedachte bij het geven van zo’n fraai kado. Wel zal het kind dan weer genieten van de urenlang speelplezier die houten speelgoed met zich meebrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *