Gebruik maken van zeecontainer transport?

Welkom bij zeecontainer transport! De partner die jouw containers van Haven A naar Haven B vervoeren. Door de heldere communicatie, goed opgeleide en ervaren specialisten bieden zij goed georganiseerde transportatie aan. In deze blog lees je hier meer over! Laten we starten. 

Waar moet je op letten? 

Door in het begin te onderzoeken en analyseren welke goederen je precies wilt transporteren. Bekijkt KSZ samen met jou naar de beste mogelijkheden. Hierdoor ontstaat er een juiste aanpak die kan helpen bij jouw bedrijfsstrategie. Wellicht importeer je dan ook regelmatig goederen en weet je niet bij welke partij je regelmatig terecht kan. Deze blog wordt dan ook geschreven om helder te maken bij welke partner jij nu het best terecht kan. KSZ biedt je de mogelijkheid om containers met een formaat van 20, 30, 40 of 45’ te export en -importeren. Dit wordt gedaan door professionele chauffeurs, die zeer kundig zijn en weten wat ze doen. Zo worden er in Nederland altijd strenge eisen opgesteld op het gebied van container transport. De organisatie test intern nog altijd door regelmatig extra oefeningen of de chauffeur nog steeds bekwaam is. 

Zeecontainer transport

Wat kan ik vervoeren?

De chauffeurs hebben dan ook kennis over ADR goederen, gevaarlijke stoffen, en nog veel meer. Zo weten de chauffeurs hoe ze moeten handelen als er iets gebeurd tijdens de zeecontainer transport.  Hierbij is het nog belangrijker om vooraf een plan van aanpak op te stellen. Zo willen ze bijvoorbeeld voorkomen dat de gevaarlijke stoffen lange tijd onbeheerd op een locatie blijven staan! Dit zijn de mogelijkheden die KSZ aanbiedt. 

  • Containers met een formaat van 20, 30, 40 en 45
  • Mogelijkheid tot vervoer van alle ADR-goederen
  • Shunts tussen de havens door
  • Internationaal havenverkeer mogelijk

Is dit op een of andere manier niet duidelijk of heb je interesse? Neem dan gerust een kijkje op de link bovenaan de tekst.