Een mooie bakfiets elektrisch

Bakfietsen zijn erg populair. Voorheen waren er ook al mensen die hier het nut van inzagen, maar vonden het toch erg zwaar om gebruik te maken van een bakfiets. Echter sinds de komst van de bakfiets elektrisch, is dit verleden tijd. De elektrische bakfiets maakt het namelijk erg eenvoudig om van plek A naar B te gaan. Naast dat de techniek geoptimaliseerd is, is het uiterlijk van de bakfiets ook verbeterd.

Bakfiets elektrisch

De mogelijkheden 

Een bakfiets was voorheen vooral functioneel. Echter is het uiterlijk de afgelopen tijd ook flink veranderd. Hierdoor is het naast functioneel ook mooi. Bakfietsen zijn er dan ook in verschillende vormen en maten. Wel blijft het een kwestie van smaak en zijn er ook erg veel mensen die geen fan zijn van een bakfiets. Wanneer je een bakfiets wel mooi en handig vindt, kun je ze in verschillende kleuren krijgen. Een bakfiets hoeft dus niet saai te zijn. 

Bakfiets elektrisch

Hoe lang kan je fietsen met een elektrische bakfiets

Een belangrijk punt van de elektrische bakfiets, is de actieradius. Het is namelijk niet gewenst dat de fiets na een halfuur fietsen weer opgeladen moet worden. De actieradius verschil in de meeste gevallen tussen de 35-80km. Het is dan ook grotendeels afhankelijk van hoe er met de fiets wordt omgegaan en hoe zwaar hij belast wordt. Wanneer je alleen gebruik maakt van de bakfiets gaat hij langer mee dan wanneer er twee kinderen in de bak vervoerd worden.