Dankzij de caferacerwebshop bouw je jouw eigen caferacer!

Als jij ook een caferacer wilt bouwen dan ben je bij de caferacerwebshop aan het juiste adres. Hier vind je diverse onderdelen en motoren. Van kant en klare caferacer tot standaard motor die je zelf kunt ombouwen tot een sportieve caferacer. Misschien leuk om te weten waar de naam caferacer vandaan komt: in de jaren ’50 in Engeland was er het Ace Cafe (dit bestaat nog steeds). Jongens bouwden hun motor om en met deze sportief uitziende motorfietsen kwamen zij bijeen in het café. Zij scheurden vervolgens naar andere cafés, om hun pronkstuk aan de voorbijgangers te laten zien. En vandaag de dag wordt er nog steeds door tal van motorliefhebbers op dit voertuig gereden! 

Veiligheid staat voorop

Wanneer je een caferacer bestuurt, staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarom is het belangrijk dat je het voertuig van een E-keurmerk laat voorzien. Veel producten op de caferacerwebshop hebben dit E-keurmerk al. Bijvoorbeeld E-gekeurde uitlaten, of E-gekeurde koplampen. Zo kun je veilig de weg op met legale verantwoorden onderdelen. Ook de gashendels van Caferacerwebshop zorgen voor deze extra veiligheid. Want zonder goede gashendels kun je niet goed schakelen. De soepele gashendels van Caferacerwebshop zorgen voor een soepele rit. In het caferacerwebshop assortiment zijn allerlei soorten gashendels te vinden. Denk bijvoorbeeld aan push/pull gashendels, snelgas- of juist heel basic gashendels. Voor elk model caferacer is er dus genoeg.

Houd rekening met je medeweggebruikers

Ook als je op een caferacer rijdt, net als in elk ander vervoermiddel, heb je te maken met medeweggebruikers. Om niet dat vervelende snorrende geluid steeds te produceren, kun je een db killer van Caferacerwebshop.com op je uitlaat plaatsen (deze kan zelfs op maat gezaagd worden). Hiermee bewerkstellig je een enorme geluidsreductie, erg fijn voor medeweggebruikers of passerende voetgangers. De db killer plaats je subtiel op je reeds bestaande uitlaat, zodat geluidsoverlast en dus onnodige boetes tot het verleden behoren. Leuk weetje: als je demperwol om je db-killer van Caferacerwebshop.com wikkelt, wordt hij nog stiller.

Veilig de goede richting op

Ook knipperlichten bij www.Caferacerwebshop.com zijn onmisbaar als je veilig wilt rijden op de caferacer. Deze zijn los te bevestigen op de motor of zitten standaard bevestigd in bepaalde onderdelen zoals spiegels. Ook de knipperlichten zijn er in veel soorten en maten. Een standaardvereiste is wel: de knipperlichten moeten een amber geel licht uitstralen. Tevens dien je er minstens twee aan de voorzijde én twee aan de achterzijde van je caferacer te hebben. Hopelijk zul je na het lezen van deze blog veel plezier beleven aan het bouwen of uitbouwen van jouw caferacer! Je kunt je eigen touch er aan geven want er is niet één standaard model of stijl. Je kunt uiteraard altijd tips vragen aan de ervaren caferacerverkopers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *